Protectia datelor

Prin completarea datelor din formularul de contact si transmiterea acestuia, declarati si acceptati ca datele personale furnizate de dumneavoastra prin formularul de contact sa fie incluse in baza de date a Oney Finances S.R.L. si stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Oney Finances S.R.L. in scopuri statistice si de marketing. De asemenea, sunteti de acord in mod expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate de catre Oney Finances S.R.L. atat afiliatilor sai precum si partenerilor sai comerciali BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti si entitati din grupul Auchan.

Nota de informare BNP click aici

Prin citirea acestui document, ati luat cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare. De asemenea, prin citirea acestui document, sunteti de acord ca aveti cunostinta de conditiile pentru exercitarea acestor drepturi, inclusiv urmatoarele:

  • posibilitatea de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit printr-o o cerere pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de aceasta, precum si detalii despre aceasta prelucrare;
  • dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • posibilitatea de a obtine transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  • dreptul de a va opune, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;
  • dreptul de a va opune in mod gratuit si fara nicio justificare ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
  • dreptul de a obtine, in conditiile prevazute de lege, retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice asupra dumneavoastra, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal efectuate prin mijloace automate.

Va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa la Oney Finance S.R.L., str.Brasov nr.25,sector 6, Bucuresti, pentru exercitarea acestor drepturi. Cererea dumneavoastra trebuie sa precizeze adresa (este acceptata inclusiv o adresa de e-mail) la care doriti sa vi se comunice raspunsul.

Oney Finances S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 10610.

Oney Finances S.R.L. se angajeaza sa prelucreze datele furnizate numai in scopurile specificate mai sus, sa pastreze confidentialitatea si siguranta prelucrarii, in conformitate cu dispozitiile legii si sa nu dezvaluie datele furnizate catre terte parti altfel decat s-a indicat mai sus sau in alte cazuri decat cele prevazute de lege.