Termeni si conditii - site www.well-com.ro

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Oney Finances SRL (numita in continuare Oney) si sunt proprietatea ei exclusiva. Oney poate modifica continutul si / sau structura site-ului în orice moment si fara nicio informare prealabila.

Oney depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Oney nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile Oney puteti contacta orice reprezentant al companiei noastre in unul din punctele de lucru.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Oney.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui produs sau serviciu financiar. Informaţiile cuprinse în acest site sunt furnizate exclusiv cu titlu informativ şi trebuie utilizate doar în acest scop, ele neputând fi considerate oferte de produse sau servicii financiare şi nici nu reprezintă sfaturi sau recomandări pentru investiţii sau contractarea unui imprumut sau produs financiar.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – Oney, da dreptul unilateral si neechivoc ca Oney sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Oney nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele informatii eronate, incomplete sau alterate, prin orice mijloace, de catre terte parti si nu raspunde pentru eventualele daune directe / indirecte suportate / pretinse de terti ca urmare a utilizarii informatiilor cuprinse in prezentul site web.

Produsele si serviciile descrise in acest site, precum si marcile sau logo-urile prezentate, sunt proprietatea exclusiva a Oney sau a altor parteneri contractuali ai Oney, ele neputand fi reproduse sau folosite de catre un alt tera, sub sanctiunea legislatiei aplicabile.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.oney.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal companiei, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre companie in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre companie a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre companie a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate companiei.